Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Redefinint Roosik&Co: Brillant Més

A Roosik & Co estem vivint un moment d’energia i emoció. Com tu, creiem en l’evolució constant, en créixer i buscar sempre la millor versió de nosaltres mateixos. Per això estem fent un pas endavant que ens porta novetats, millores i molta il·lusió, que volem que visquis en primera persona.

Joies amb Detalls que Marquen la Diferència

Comencem per les joies que tant t’estimes. Sabem que els petits detalls marquen la diferència, i hem dedicat molt de temps i cura a perfeccionar-les perquè les gaudeixis encara més.

Penjoll One: Una icona renovada

El nostre penjoll més emblemàtic, el One, va ser la primera peça que vam crear i la que ha inspirat la resta de col·leccions Heptasik. No és casualitat que hagi estat la primera en rebre aquestes millores.

Hem optat per una cadena facetada, amb més brillantor i presència, que afegeix pes i caràcter al conjunt. A més, la tanca incorpora una base d’or que fa que sigui molt més fàcil de posar i treure, sense perdre ni una mica de la seva elegància.

Aquestes millores es faran extensives, de mica en mica, a tots els nostres penjolls.

Penjoll New One Or Groc Roosik

Arracades: Més seguretat, més estil

Les arracades també es reinventen. Hem creat noves tanques, més grans i fermes, que asseguren que la peça es mantingui perfectament al seu lloc i que et resultin còmodes d’agafar. I, com no podia ser d’altra manera, les hem dissenyat amb la nostra icònica forma heptagonal! Aquestes tanques es fabriquen artesanalment al nostre taller, amb tota la dedicació i cura que la teva joia es mereix. No són tanques estàndard; són úniques, creades exclusivament per a tu i per la peça que acompanyen.

Anells & Co: Colors que captiven

La col·lecció d’anells, tan deliciosa i vibrant com un assortiment de caramels, també creix. Ara, el braç de l’or serà més gruixut i les gemmes de colors tindran més protagonisme amb una mida més gran. Recorda que estan pensats per a combinar-los, creant composicions úniques i plenes de color. Per exemple, una combinació preciosa que et suggerim és la dels anells amb safir groc, maragda i safir blau. O, si prefereixes una opció més dolça, la combinació de safir rosa amb aiguamarina és espectacular.

 Totes aquestes millores estan pensades perquè cada peça tingui una durabilitat i qualitat encara més excepcionals, i perquè puguis gaudir al màxim de les nostres joies.

Gràcies per ser-hi!

És un orgull saber que, amb cada canvi, tu també hi ets present, perquè aquestes millores són un reflex de tot allò que ens has ensenyat.

Gràcies per ajudar-nos a créixer i per formar part d’aquest viatge. Estem convençuts que plegats gaudirem d’aquesta nova etapa amb molta llum i bellesa. Seguirem redefinint Roosik&Co, junts!

Fins aviat.

Autor

Jordi Rosich

Joier, clavador, gemmòleg i dissenyador per l'UB i el JORGC. Especialista en diamants naturals.

MÉS

Ho sentim, no hi ha productes aquí.

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar