Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

Convocatòria de Càsting · "Dona en Joia"

A Roosik & Co cada dia veiem com les joies no només embelleixen les dones, sinó que també representen una rica combinació d’art, disseny, expressió personal, història i emoció. Per això, hem creat un projecte creatiu anomenat "Dona en Joia" i necessitem la teva ajuda per portar-lo a terme!

Sobre el projecte

Amb "Dona en Joia" volem explorar com la joia, entesa com a obra d’art i objecte de disseny, pot embellir una dona no només a nivell estètic, sinó també en termes d’expressió personal i confiança.

Què busquem?

Estem buscant 15 dones que vulguin formar part d'aquesta iniciativa. Realitzarem dues trobades. La primera per a fer el càsting i la segona, amb les quinze escollides, per a fer la sessió fotogràfica. 

Detalls del càsting

  • Data i hora: A concretar segons disponibilitat
  • Lloc: Botiga Roosik&Co
  • Requisits: Naturalitat, fotogènia i passió per les joies.
  • Selecció: La selecció serà realitzada pel mateix fotògraf, Jordi Roca

El fotògraf

La sessió de fotos serà realitzada per Jordi Roca (@jorroc), fotògraf de moda reconegut per la seva capacitat per capturar imatges impactants i estilitzades. En Jordi té una gran experiència en el sector de la moda, i les seves fotos han estat publicades en diverses revistes de renom.

 

Com participar-hi?

Si estàs interessada en participar, envia'ns un correu electrònic a shop@roosik.com amb les teves dades de contacte i amb l’assumpte “Dona en Joia”. Ens posarem en contacte amb tu per donar-te més detalls i concretar la data de la sessió.

No perdis aquesta oportunitat de formar part d’un projecte que explora la bellesa en totes les seves formes i dimensions.

T'esperem amb il·lusió!

Autor

Jordi Rosich

Joier, clavador, gemmòleg i dissenyador per l'UB i el JORGC. Especialista en diamants naturals.

MÉS

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar