Aquesta web té un suport limitat pel teu navagedor. Et recomanem que canviis a Edge, Chrome, Safari o Firefox.

5 CONSELLS BRILLANTS PER AL “SÍ, VULL”

Ofereix-li l’anell de compromís de manera especial.
 
 

T’has decidit. Vols proposar-te a la persona estimada i ara ja només et queda pensar com donar-li l’anell de compromís d’una manera especial i que recordeu tota la vida. Des de Roosik&Co. també et volem ajudar en aquesta etapa i donar-te algunes idees. Escoltem cada dia les propostes de matrimoni originals, creatives i romàntiques dels nostres clients i sempre ens sorprenen.

El primer que volem donar-te és tranquil·litat. Gaudeix d’aquesta experiència. Ningú t’exigirà que et converteixis en un gran organitzador d’esdeveniments perquè el més important ja ho tens: tu, la teva parella i l’anell de compromís.

El que et recomanem en segon lloc és que tinguis sempre present la persona estimada. Sembla obvi, ho sabem, però hi ha tal infinitat de maneres de proposar-se que és fàcil que et desorientis en el procés. Com és? Què li agrada? Què la faria molt feliç? Cada persona és única, per tant, el moment de demanar-li matrimoni també ho serà.

En tercer lloc, hauries de plantejar-te si prefereixes que el moment d’oferir-li l’anell sigui íntim o públic. Per ajudar-te, pots tornar al punt anterior: com és ell o ella? És tímid o tímida? Se sentirà còmoda al rebre la joia i la proposta davant de públic? O, al contrari, gaudirà essent el centre d’atenció al bell mig dels amics i la família? Si és de les que no és vergonyosa, planteja’t d’oferir-li l’anell de compromís durant algun partit del seu equip preferit, durant una vetllada de cinema a la fresca o quan celebri la festa d’aniversari dels seus 30, 40 o 50 anys…

Quart. Si et costa expressar-te en paraules, et pot ser de gran ajuda acompanyar-te de música. Qui sap si, passejant per la ciutat, t’atures davant d’unes escales. Li proposes d’asseure-us una estona per observar l’ambient. Un home, de mitjana edat, amb una guitarra, se us acosta i s’asseu als mateixos escalons. Comença a tocar. És com… Com si toqués només per a vosaltres. Mentre la teva parella gaudeix del moment, et treus la capseta de la butxaca, l’obres amb cura i li ofereixes l’anell de compromís. Sempre pots escollir si confessar-li, o no, que aquell bonic incident musical l’has preparat tu.
 
En cinquè lloc et direm que les vacances solen ser bons moments per a proposar matrimoni: Menorca, Nova York, Islàndia,… En aquest cas, t’aconsellem que preparis el moment amb antel·lació, segur que cercant a internet o a la guia de viatges trobes un lloc adient per a poder-li demanar de passar la vida plegats. Què et sembla un Central Park per a demanar matrimoni i oferir l’anell de compromís o la recepció de l’hotel més bonic del món?
 

Per cert, no pateixis alhora de dur l’anell i passar-lo pels arcs de seguretat: les alarmes no salten i la teva parella no et descobrirà abans d’hora. T’aconsellem que amaguis bé la capseta dins la maleta i et guardis l’anell a la butxaca. Així el tindràs controlat i ben a prop, en cas que hi hagi algun problema amb l’equipatge.

Totes les anècdotes que t’hem explicat són reals, fruit de la imaginació i del saber fer dels nostres clients. Esperem que t’hagin servit d’inspiració. Si ens vols explicar la teva història, ens faria molta il·lusió. Ens la pots fer arribar a info@roosik.com.

 

 

Contact us

Optional:

Roosik & Co

Necessites assessorament? Parla amb un expert

X

Cistella

No hi ha més productes disponibles per comprar